Home / Algemeen / Stem op de Trainer van het Jaar 2019/2020

Stem op de Trainer van het Jaar 2019/2020

Eerder maakten we al de nominaties voor Talent van het Jaar bekend en vandaag is het tijd voor de nominaties in de categorie Trainer van het Jaar.

Stemmen kan in deze eerste ronde tot 3 mei 23.59. Daarna maken we de 3 trainers met de meeste stemmen bekend en kan er gestemd worden voor wie de prijs uiteindelijk in ontvangst mag nemen. Hieronder de genomineerden. Stemmen kan onderaan het artikel.

Cor ten Bosch

Via de nacompetitie promoveerde Cor ten Bosch afgelopen seizoen met JOS Watergraafsmeer naar de Hoofdklasse. De verwachting was ook dat de ploeg met deze selectie prima mee zou kunnen in de Hoofdklasse, maar al snel werd duidelijk dat er wellicht opnieuw promotie in zat. Toen de competitie werd stopgezet, stond JOS Watergraafsmeer op de tweede plek. Het had bovendien nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de koploper en had dus ook zomaar bovenaan kunnen staan.

Hans Bergsma

Eigenlijk wilde Hans Bergsma al stoppen, maar hij besloot vorig jaar toch nog één jaartje te blijven als hoofdtrainer van Wartburgia. Promotie naar de tweede klasse was het doel. Wartburgia was heer en meester in de zaterdag derde klasse en de champagne stond ongetwijfeld al koud. In 17 duels werd er slechts twee keer puntverlies geleden. De voorsprong op nummer 2 De Dijk was 10 punten.

Ricky Kumar

De afgelopen seizoen was AMVJ bepaald geen hoogvlieger in de tweede klasse zaterdag. Vorig seizoen eindigde het als elfde. Dit seizoen stond Ricky Kumar met zijn ploeg echter op een knappe tweede plaats in de knotsgekke competitie. Het liep nipt de tweede periode mis, maar stond op het punt om in een rechtstreeks duel met Zandvoort om de koppositie te vechten.

Marcel Valk

Marcel Valk was met WV-HEDW dicht bij historie. Het was reëel dat de ploeg dit seizoen zou promoveren naar de Hoofdklasse. En dat met nagenoeg dezelfde selectie als de ploeg die vorig jaar tiende werd in de eerste klasse. Dit seizoen liep het op doelsaldo de eerste periodetitel mis. De achterstand op Scherpenzeel was op het moment dat de competitie stopte slechts één punt.

Stan Bijl

Afgelopen seizoen wist De Meer zich ternauwernood te handhaven in de derde klasse, dit jaar leek promotie naar de tweede klasse te gaan plaats vinden. De start van de ploeg van Stan Bijl was nog matig, maar inmiddels was De Meer al 10 duels op rij ongeslagen en stond het zelfs aan kop met een voorsprong van 4 punten.

Send this to a friend