Stem op de Trainer van het Jaar 2022/2023

Het seizoen nadert zijn einde en dat betekent dat het tijd is voor de verkiezing voor Trainer van het Jaar 2022/2023. Hieronder vind je de 5 genomineerden. Stemmen kan in de eerste ronde tot en met zondag 11 juni. Daarna maken we de 3 trainers met de meeste stemmen bekend en volgt de finaleronde. De winnaar zal een waardebon van Groundhopticket.nl ontvangen.

Jimmy Simons (Swift)

In de Vierde Divisie Zaterdag B maakte Swift een uitstekend seizoen door. In het eerste seizoen onder Jimmy Simons eindigde de ploeg als tweede. Dat leverde een plek in de nacompetitie voor promotie naar de Derde Divisie op. Daarin strandde Swift, maar feit blijft dat de ploeg een fantastisch seizoen heeft gehad.

Jorg Smeets (Hoofddorp)

Het piepjonge Hoofddorp was dit seizoen misschien wel de verrassing van Zondag 1a. Op aanvoerder Donny Kessing na is het hele elftal van na de millenniumwisseling. Tijdens het seizoen werden nog jongere talenten ingepast. De prestaties van het team van Smeets leden er zeker niet onder. Hoofddorp eindigde knap als vierde en mocht zelfs de nacompetitie in. De Zouaven bleek daarin nog een maatje te groot, maar er lijkt voor Hoofddorp onder Smeets een mooie toekomst in het verschiet te liggen.

Wilfred den Breejen (DVVA)

DVVA was de afgelopen jaren een grijze middenmoter in Zaterdag 2a. Maar met de komst van Wilfred den Breejen veranderde dat dit seizoen. De ploeg gaf zichzelf als bijnaam ‘de stunters’ en maakte dat meer dan waar. DVVA deed lang mee om de titel en eindigde uiteindelijk als tweede in Zaterdag 2a. Omdat kampioen AFC niet mocht promoveren, leverde die plek directe promotie naar de eerste klasse op.

Danny Hijzelendoorn (SCPB ’22)

In zijn laatste seizoen bij de club heeft Danny Hijzelendoorn het eindelijk voor elkaar: het kampioenschap en daarmee promotie naar de eerste klasse. SCPB ’22 streed er al een paar jaar voor. Het leek erop dat de ploeg zijn momentum misschien een beetje gemist had, veel spelers zijn inmiddels wat ouder. Maar Hijzelendoorn zette dit seizoen een stabiele ploeg neer die de titel pakte en kreeg daarmee zijn gedroomde afscheid.

Tom Verhoek (Sporting Martinus)

Sporting Martinus werd afgelopen seizoen kampioen in de derde klasse en verbaasde meteen vriend en vijand door de eerste periodetitel te pakken dit seizoen. Nu is acht wedstrijden maar een kleine momentopname, maar Sporting Martinus bleek nog veel langer mee te kunnen doen bovenin. Bijna tot het laatst streed het met SCPB ’22 om de titel en eindigde uiteindelijk knap als tweede. Nacompetitie voor Verhoek en zijn mannen dus, waarin de eerste horde inmiddels is genomen.

Stem hieronder op jouw favoriet:

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)