Het Amsterdamsche Voetbal

Stem op het Talent van het Jaar 2023/2024

Nadat we de stembussen voor de Trainer en Speler van het Jaar hebben geopend, kun je nu ook stemmen op het Talent van het Jaar. In de eerste ronde kun je kiezen uit 5 spelers en stemmen kan tot en met maandag 10 juni. Hieronder vind je de genomineerden.

Sem van Bruggen (Sporting Martinus)

In het piepjonge elftal van Sporting Martinus zouden er meerdere spelers in aanmerking komen voor Talent van het Jaar, maar we kiezen voor Sem van Bruggen. Met zijn 15 goals werd Van Bruggen de topscorer in Zondag 2b. Hij eindigde net buiten de top 10 in het Topscorersklassement van Het Amsterdamsche Voetbal. Mede dankzij de goals van Van Bruggen eindigde Sporting Martinus op een knappe tweede plaats en is het nog in de race voor een plek in de eerste klasse.

Ziyad Mansy (De Dijk)

Mansy speelde dit seizoen met De Dijk in de zware Eerste klasse A. In een competitie die alle kanten op ging, ontwikkelde de jonge middenvelder zich goed en liet hij zich zien met belangrijke goals.

Khalid el Ibrahimi (HBOK)

El Ibrahimi kwam met zijn trainer Mohad Zaoudi mee van de zaterdagtak van AFC en kende een uitstekend seizoen bij HBOK. Met HBOK promoveerde hij naar de eerste klasse, maar El Ibrahimi speelt komend seizoen nog een treetje hoger. Hij maakt de overstap naar Vierde Divisionist Purmersteijn.

Giandro Kapel (FC Abcoude)

FC Abcoude promoveerde afgelopen jaar naar de tweede klasse en draaide daarin een uitstekend eerste seizoen, waarin het zevende werd. Met zijn goals had Giandro Kapel daar een belangrijk aandeel in.

Senna den Dunnen (Purmersteijn)

Vanwege een blessure speelde Den Dunnen dit seizoen niet alles bij Purmersteijn, maar los daarvan is hij een vaste waarde in de Vierde Divisie. Den Dunnen is een tweebenige verdediger die ook nog eens snel is. Ondanks dat de Purmerenders uiteindelijk een matig seizoen hadden, viel de verdediger positief op.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)