Stunt voor Wartburgia: winst op Jong Holland

Wartburgia heeft voor een stunt gezorgd door koploper Jong Holland te verslaan. Het duel eindigde in 2-1.

“Voor de neutrale toeschouwer was dit duel denk ik echt genieten”, aldus Wartburgia-trainer Tijn Hammer. Hij zag het duel in eerste instantie gelijk op gaan. Wartburgia kwam er een paar keer goed uit en creëerde een aantal kansen. Vlak voor rust leek Jong Holland echter vanaf de stip op voorsprong te gaan komen. Maar Bob van Dijk stopte de penalty en zo was het bij rust nog 0-0.   

“In de rust hadden we het gevoel dat er zeker een resultaat in zat. Maar we wisten ook dat Jong Holland een goede ploeg is.” En de koploper kwam na rust op voorsprong via Lars Boekel, die van afstand binnen schoot. “Daar hadden we nog voor gewaarschuwd, want we wisten dat hij een goede trap had. Maar gelukkig rechtten we de rug en bleven we voetballen.” Zo kon Wartburgia via 2 goals van Joep de Kort het duel omdraaien. 

“Een heerlijke overwinning”, aldus een trotse Hammer. “De afgelopen weken werden we door tegenstanders een paar keer een matige ploeg genoemd. En we kennen onze plek, we weten dat we ervoor moeten strijden. Maar dan is deze overwinning denk ik een heel mooi antwoord.”

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)