Bart Woldberg

Swift wint met 0-14 van Badhoevedorp

Zondagmiddag stond om 14:00 Badhoevedorp – Swift op het programma. Bij de laatste bekerwedstrijd van Badhoevedorp regende het doelpunten.

Swift kwam na 2 minuten spelen al op voorsprong door een benutte penalty. Met rust stond het al 0-5, mede dankzij een penalty en twee eigen goals. In de tweede helft liep Swift over de tegenstander en scoorde het nog 9 keer. Jens Bakker scoorde zelfs vier keer voor Swift. Een wedstrijd om genoeg over te schrijven zou je zeggen, maar beide trainers waren het met elkaar eens dat je de wedstrijd niet met al te veel woorden moest beschrijven.

“Het verschil tussen deze week en vorig week heeft vooral te maken dat we de tweede helft wel over de tegenstander heen lopen. Daar lieten we het vorige week vooral liggen en ook is TABA iets sterker dan Badhoevedorp”, aldus Bart Woldberg. Met het vertrouwen zit het wel goed bij Swift. Swift speelt zondag tegen VSV de eerste wedstrijd van de competitie, een zware competitie volgens Bart Woldberg. Maar zijn ploeg zal dit seizoen alles eraan doen om elke week goed voor de dag te komen.

Patrick de Meijere heeft ondanks de vele goals alsnog wat goede punten uit de wedstrijd kunnen halen. “Ondanks dat we 5 belangrijke spelers misten en in de tweede helft twee rode kaarten kregen waren er goede voetballende fases. We hadden ons goed voorbereid en waren klaar voor de grote uitdaging, maar helaas loopt de score in de tweede helft dan heel hard uit,” aldus Patrick de Meijere.

Tekst: Auke Kooreman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)