Home / Algemeen / Swift (zondag) en Bart Woldberg gaan met elkaar verder

Swift (zondag) en Bart Woldberg gaan met elkaar verder

Bart Woldberg is ook volgend seizoen trainer van het zondagelftal van Swift. Onder leiding van de oefenmeester presteert het elftal uit Amsterdam-Zuid naar behoren en eindigde het op de tweede plek in de vierde klasse F. Via de nacompetitie maakt Swift nog kans op promotie naar de derde klasse.

“Intern was bij Swift al snel duidelijk dat de samenwerking een vervolg zou krijgen. Bart is een heerlijk fanatieke trainer, die de voetbalzaken open en eerlijk richting spelers en staf benaderd”, zegt teammanager Bas van der Kroft over de contractverlenging van Woldberg.

De 39-jarige trainer, die vorig jaar de tweede seizoenshelft de leiding had bij Ouderkerk 2, heeft het prima naar zijn zin bij Swift en heeft veel vertrouwen in het nieuwe seizoen. “Goede faciliteiten, gedreven stafleden, betrokken clubmensen en ook een heerlijke groep spelers om mee te werken; dat zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten waardoor ik volgend seizoen graag weer op het veld sta bij Swift. Vrijwel de gehele selectie blijft intact, waarbij we ook volgend seizoen weer om de prijzen mee willen doen.”

Swift speelt komend weekend in de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie tegen het Haarlemse DSS. Bij winst treffen de Amsterdammers Wijk aan Zee of competitiegenoot IVV.

Foto John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)