TABA al na een helft kansloos tegen Hercules Zaandam

TABA beleefde zondag een vervelende middag tegen Hercules Zaandam. Waar de Amsterdammers strijden voor lijfsbehoud, draait Hercules Zaandam mee in de (sub)top. Al na een helft was duidelijk dat er voor TABA geen resultaat in zat: 1-5.

En die stand was bij de rust al bereikt. In de tiende minuut opende Dennis Schavemaker namens de bezoekers de score. Uit een corner kwam TABA nog wel op gelijke hoogte, maar daarna ging het hard voor de Zaandammers. Jeremy Kho maakte de 1-2, waarna Jermin Martis twee keer scoorde en ook Emre Dundar nog een duit in het zakje deed.

Na rust leek Hercules Zaandam het allemaal wel te geloven en werd er niet meer gescoord. TABA wist er niets tegenover te zetten en kwam ook niet meer tot scoren. De Amsterdammers bezetten nu de negende plaats, maar de verschillen zijn erg klein. Volgende week wacht wederom een pittig duel, dan gaat TABA op bezoek bij koploper SVA in Assendelft. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3c

Foto’s: Harry Kho