TABA vindt met Carel van der Velden trainer voor restant seizoen

Afgelopen zomer werd Hans Bergsma aangetrokken als nieuwe trainer van de kersverse derdeklasser. Vanwege gezondheidsredenen kan Bergsma echter al een tijdje niet langs de kant staan. De honneurs werden de afgelopen maanden waargenomen door interim-trainer Ferry van der Meulen, waarna de hoop was dat Bergsma de taken weer kon overnemen. Zijn herstel duurt echter langer dan gehoopt, waardoor TABA op zoek moest naar een trainer die de groep de rest van het seizoen kan coachen.

En die werd snel gevonden! TABA maakt het seizoen af onder leiding van oud-prof Carel van der Velden. Hij speelde in Nederland onder andere voor FC Wageningen, Vitesse en FC Den Bosch en vervolgens bij verschillende clubs in Engeland en Ierland.

Inmiddels is hij zo’n 9 jaar actief als trainer. Zo was hij actief in de jeugdopleiding Brabant United (gedeelde jeugdopleiding van FC Den Bosch en RKC Waalwijk) en was hij trainer van HVC in Amersfoort.

“Na een aantal goede gesprekken met de super enthousiaste Ricardo (Fernandes Nazare, lid van de technische commissie, red.) hebben we besloten om met elkaar in zee te gaan. Na de promotie van vorig jaar staat het eerste elftal er goed voor en hopelijk gaan we daar met zijn allen een goed vervolg aan geven. Ik ben een trainer die van aanvallend voetbal houdt met veel positie wisselingen en dominantie. Ik hoop snel de groep en de stafleden goed te leren kennen en er iets moois van te maken.”

De club bedankt interim-trainer Van der Meulen voor zijn inzet en wens Van der Velden veel succes. Daarnaast wenst de club en uiteraard ook wij Hans Bergsma succes met zijn verdere herstel.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)