Taba en Carel van der Velden langer met elkaar door

Taba heeft het contract van Carel van der Velden met een jaar verlengd, zo heeft de club bekend gemaakt. De trainer stapte in de winterstop in, als vervanger van Hans Bergsma.

Dit seizoen hoopt Taba zich te handhaven in de derde klasse. Op dit moment bezet de ploeg de tiende plaats, voor directe handhaving is minimaal de achtste plaats nodig. Van der Velden is echter vol vertrouwen, ondanks dat het voor de selectie een vreemd seizoen is: “De sfeer is goed en de spelers passen goed bij elkaar. Het team heeft dit seizoen al 2 coaches door gezondheid redenen meegemaakt. Dit vraagt een hoop van de spelers. We hebben weinig tijd gehad om ons aan te passen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat die achtste plaats haalbaar is.”

De blik gaat ook alvast op komend seizoen: “Ik heb al contact met een aantal spelers die naar ons toe willen komen en zijn nog gericht op zoek naar andere spelers. Daarnaast gaan we natuurlijk in gesprek met de huidige spelers, waarvan het grootste deel waarschijnlijk zal blijven en ook een aantal naar een vriendenteam zullen gaan.”

Uiteindelijk hoopt Van der Velden Taba uit te laten groeien tot een stabiele derdeklasser.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)