TABA

Taba opent seizoen met zege op WV-HEDW

In de eerste speelronde stond er in de zondag derde klasse een mooie Amsterdam Oost-derby op het programma. Taba kreeg bezoek van WV-HEDW, dat is gepromoveerd naar de derde klasse.

In de eerste minuten ging het gelijk op. De periode hierna werd WV de bovenliggende partij door het betere veldspel. Toch was het Taba dat op voorsprong kwam. Ilias Hamdi met een strakke vrije trap werd koeltjes binnen gekopt door Luigi Zottoli. Niet veel later was het weer raak. Na een sterke actie van Duko de Vries legde hij de bal panklaar bij de tweede paal waar Zottoli wederom binnen kon tikken. WV-HEDW werd hierna nog een paar keer gevaarlijk voor de goal van Taba, maar verzuimde af te werken. Daardoor stond het 2-0 bij rust.

In de tweede helft was het van beide ploegen wat onrustig. Taba stond achterin zijn mannetje waardoor WV weinig tot geen kansen kon creëren. Taba creëerde de tweede helft daarentegen wel een aantal grote kansen, maar ook de thuisploeg had nu moeite met de afronding voor de goal. Het was dus wachten op een goal van WV-HEDW en die viel tien minuten voor tijd via Max Swart. Taba deed er daarna alles aan om de drie punten over de streep te trekken en slaagde daar ook in.

Taba zal dus vol goede moed richting de volgende derby werken, volgende week gaat het op bezoek bij Swift. WV-HEDW krijgt dan thuis bezoek van PVC uit Utrecht. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3c

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)