TABA

TABA wint van Fair Play in spektakelstuk

In een spannende en doelpuntrijke wedstrijd heeft Taba zondagmiddag met 6-3 gewonnen van SMVC Fair Play. De Amsterdammers komen hiermee dichterbij de nacompetitieplaatsen in de 3e klasse C.

Eerste helft met twee kanten

Taba begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Pelli na een mooie combinatie met Duko de Vries. De vreugde was echter van korte duur, want Fair Play kwam kort daarna op gelijke hoogte na een scrimmage in de Taba-defensie. Taba liet zich niet van de wijs brengen en herpakte zich goed. Aanvaller Ilias Hamdi besloot van afstand te schieten en zijn schot belandde onberispelijk in de kruising: 2-1 voor Taba.

Snelle start na rust

Na de rust kwam Taba scherp uit de kleedkamer en scoorde al snel de 3-1 via Duko de Vries. Fair Play deed nog wat terug met een mooi afstandsschot, maar Taba was heer en meester. Teyssir Helmi nam een afgeslagen bal in één keer uit de lucht en scoorde de 4-2. Fair Play bleef in de wedstrijd en scoorde de 4-3, waarna de keeper van Fair Play geblesseerd uitviel. Taba profiteerde hiervan en scoorde nog twee keer via Gilbert van Oord en Danilo Griffioen: 6-3.

Goed resultaat in strijd om nacompetitie

Met deze overwinning doet Taba goede zaken in de strijd om de nacompetitieplaatsen. De komende twee weken is de ploeg vrij, waarna het de koploper, Sporting ’70, op bezoek krijgt in Amsterdam.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zondag 3c

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)