Martin Steenvoorden terug bij WV-HEDW

Technisch Manager voor WV-HEDW

WV-HEDW heeft Martin Steenvoorden benoemd als Technisch Manager van de vereniging. Steenvoorden komt over van FC Weesp, waar hij de functie van Hoofd Jeugd Opleiding bekleedde.

Steenvoorden had een succesvolle carrière bij verschillende (top)amateurclubs als AFC, Quick Boys en Blauw Wit. In de nadagen van zijn actieve voetbalcarrière sloot Steenvoorden aan bij WV-HEDW. Blessures dwongen hem om te stoppen met voetballen.

Steenvoorden keert terug bij de vereniging waar goede bekenden rondlopen. De vereniging is content met de aanstelling van de nieuwe Technisch Manager, die de technische portefeuille gaat beheren. ,,De functie behelst onder andere het nader preciseren van de voetbalvisie van WV-HEDW”, aldus clubpreses Ronald Nijsen.

,,Steenvoorden wordt ook eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de visie, die vooral betrekking heeft op een transparante doorstroming van de jeugd naar de verschillende selectieteams. Steenvoorden zal eveneens het ‘technisch hart’ van WV-HEDW aansturen. Daarnaast zal onze nieuwe technisch manager ook klankbord zijn van de technische staf van het eerste elftal”, sluit Nijsen af op de website van de vereniging.

Mis niets van het voetbal(club)nieuws in en rondom Amsterdam. Via deze site blijf je ook in de zomerstop op de hoogte.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)