Tegengoal in de laatste minuut doet OSV de das om

In het thuisduel met Koninklijke HFC kreeg OSV vlak voor tijd het deksel op de neus. De bezoekers maakten in de laatste minuut de 1-2.

“Vooraf wisten we dat Koninklijke HFC een jonge ploeg heeft, die goed kan voetballen. We wilden die jonge jongens vanaf het begin aanpakken en dat hebben we goed gedaan, helaas leverde het geen resultaat op”, aldus Maurice Renger.

In de eerste helft ging het over en weer en met een 0-0 tussenstand zochten beide teams de kleedkamer op. “We hadden het gevoel dat de gelukkigste zou gaan winnen vandaag en dat als we een goal zouden maken, we het naar ons toe konden trekken.”

Toch liep dat anders. OSV kwam na rust wel op voorsprong. Jesse Willems gaf de bal vanaf rechts goed voor op Dave Severins, die een man uitkapte en de 1-0 binnen schoof. Maar in plaats van dat OSV het duel daarna naar zich toe kon trekken, stond het al snel 1. Binnen drie minuten wisten de bezoekers de gelijkmaker te maken. “In plaats van dat we even een rustperiode voor onszelf konden creëren, moesten we dus meteen weer op jacht”, zo zag Renger. Vlak voor tijd viel de bal goed voor HFC en was de 1-2 een feit.

“Voor ons zuur, maar ik wil mijn ploeg een compliment maken voor hoe ze het vandaag hebben ingevuld. Hier kunnen we zeker mee verder. Bovendien is het seizoen nog lang, dus ik kijk vol goede moed naar de komende weken”, sloot de trainer af.

OSV bezet nu de negende plaats en speelt volgende week een belangrijk duel tegen nummer 8 AMVJ. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV