Tiental OSV sleept er een punt uit tegen Zandvoort

In een doelpuntrijk duel met Zandvoort heeft OSV er een punt uit weten te slepen. Het werd uiteindelijk 3-3.

De Amsterdammers kwamen al vrij vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij een goal van Zino Hartgers na een omschakelmoment. “Daarna was er eigenlijk weinig aan de hand. Zandvoort had wat meer de bal, maar wij stonden goed compact”, aldus trainer Maurice Renger over de eerste helft. Toch ging het vlak voor rust nog mis. Doelman Davey Clements liet de bal uit zijn handen glippen, waarna Salim Fertout het cadeautje uitpakte en de 1-1 op het scorebord zette.

“In de rust heb ik gezegd dat de ploeg nu moest laten zien dat ze voor elkaar door het vuur gaan, om samen de fout van Davey goed te maken”, vertelt Renger. Na rust was het eerst Zandvoort dat weer scoorde, Koen Michelsen maakte de 1-2. Daarna zette Renger zijn ploeg om van 4-4-2 naar 4-3-3 en wist OSV weer ongelijke hoogte te komen. Hartgers gaf de bal voor en Mischa Klaver kon de 2-2 binnenlopen.

Maar snel daarna viel ook alweer de 2-3 van Nigel Castien en bovendien moest Scotty Coolen even later na een steve overtreding met rood vertrekken. Met tien man moest OSV dus op jacht naar een punt en dat lukte. Hartgers maakte een paar minuten voor tijd de 3-3. “Ik ben ontzettend trots op de ploeg, hoe we uiteindelijk met tien man de 3-3 er nog uit hebben gesleept. De laatste weken viel het kwartje steeds de verkeerde kant op, dit voelt dan toch meer als een overwinning.”

Volgende week is OSV vrij en die tijd gebruikt de trainer om de tegenstanders te gaan bekijken. “Daarna volgen hopelijk nog drie mooie potjes waarin we punten gaan pakken.”

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV