Treffen ZSGOWMS & Antibarbari kent geen winnaar

Wederom is ZSGOWMS tegen een gelijkspel aangelopen, net zoals afgelopen speelronde is dat tegen een concurrent. Toen werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen De Meer, nu was er een identieke uitslag tegen het Rotterdamse Antibarbari.

De Rotterdamse studentenvereniging, toch voor velen een onbekende in de competitie, doet bovenin mee. En op bezoek op Sportpark Ookmeer zag ZSGOWMS-trainer Jethro Abram dat de Rotterdammers er kwamen om te voetballen. Beide ploegen waren gelijkwaardig, maar de thuisploeg kreeg in de eerste helft de grootste kans. Noureddine Harrouni veroverde de bal en hij had de ruimte om op te stomen. Echter haalde hij te gehaast uit. Daar had meer ingezeten voor de thuisploeg. “In de eerste helft werd Antibarbari wel wat sterker, maar wij bleven ook gevaarlijk bij de dode spelmomenten”, aldus de oefenmeester van de thuisploeg.

Zo’n tien minuten na rust kreeg ZSGOWMS een tegenslag te verwerken. Een voorzet vanaf de zijkant werd door Antibarbari voorgegeven, maar ZSGO-goalie Tamba dos Santos ging onder de bal door. Hierdoor kon Niels de Visser de 0-1 maken. “We waren daardoor wel van slag en we stopten met voetballen. We gingen de lange bal hanteren, maar die kregen we ook gelijk weer terug van de tegenstander.” De staf besloot te wisselen en verse krachten in het team te brengen. De Amsterdammers gingen weer aanvallender spelen en op jacht naar de gelijkmaker. Een paar minuten voor tijd liep een Rotterdamse speler een fikse blessure op, maar dat gaf ZSGOWMS de tijd om het slotoffensief voor te bereiden. En het offensief slaagde. Want verdediger Ferris Inyamah won het kopduel. De bal kwam vervolgens bij Tiago dos Santos. De bal werd voorgegeven en snoeihard door Gairvyno Zeefuik binnengeschoten.

In de slotfase gingen beide ploegen nog op zoek naar de winnende goal, maar de 1-1 stand bleef op het scorebord staan. Door deze remise heeft ZSGOWMS voor de vierde keer gelijkgespeeld in de compitie, maar de Amsterdammers zijn nog wel ongeslagen. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen FC Abcoude. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)