Trevor Strobbe (De Meteoor) twijfelt geen moment over nieuw contract

Trevor Strobbe heeft zijn contract bij De Meteoor met één seizoen verlengd. Strobbe is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van de zondag vierdeklasser, nadat hij daarvoor nog actief was als speler bij de club. Ook zijn vader Louis Strobbe blijft volgend seizoen zijn assistent.

“De resultaten zijn dit jaar goed en er hangt een leuke sfeer in de groep. Het is leuk hoe alles is samen gekomen, dus ik heb er geen moment over getwijfeld om een jaartje door te gaan”, vertelt Strobbe. “Het bevalt mij super en ik merk dat De Meteoor echt mijn club is. De selectie reageerde enthousiast en de samenwerking met mijn vader gaat uitstekend.”

Tot nu toe kijkt Strobbe met een dubbel gevoel terug op zijn eerste halfjaar als trainer. “Het kan altijd beter dan wij tot nu toe hebben laten zien. Wij hebben een jonge groep en dat merk ik soms ook wel in de wedstrijden. Wij hebben te vaak punten laten liggen doordat wij de wedstrijd uit handen gaven. Dan merk je dat je ervaren jongens mist die de bal over het hek schieten in plaats van de bal binnenhouden als het nodig is. Daarentegen is de trainingsopkomst super dit jaar en is het voor mij nog even wennen om dit jaar niet tussen de spelers te staan, maar ervoor. Ik mis mijn eigen trainingen, doordat wij op dinsdag en donderdag trainen, waardoor ik zelf weinig meer doe. Af en toe als het nodig is spring ik er zelf nog even bij.”

Momenteel bezetten de Amsterdammers de zesde plaats in de zondag vierde klasse F. “De eerste drie plekken zijn voor ons te ver weg, maar wij gaan nu vol voor plek vijf strijden. Hopelijk krijgen de spelers meer ervaring en worden ze slimmer, zodat wij volgend seizoen, mocht de groep bij elkaar blijven, voor de prijzen kunnen spelen. Uiteindelijk hoop ik met De Meteoor in de derde klasse te komen.”

Verslag Roy Baltus

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)