Home / Algemeen / Twee goals Reclaoui in slotfase niet genoeg voor OFC

Twee goals Reclaoui in slotfase niet genoeg voor OFC

OFC is er in de competitie weer niet in geslaagd om punten te sprokkelen. Nadat het doordeweeks in de beker nog had gewonnen van UDI ’19 moest het nu weer een nederlaag slikken tegen Kozakken Boys.

En dat terwijl OFC goed startte aan de wedstrijd. Het was met een inzet van Joël Donald op de paal dicht bij de openingstreffer geweest. Maar al snel was het Kozakken Boys dat uit een corner via Johnny Lommers de eerste goal maakte. En halverwege de eerste helft werd het via Giovanni Büttner ook 0-2. Dat was ook de stand bij rust, terwijl het eigenlijk de Oostzaners waren die de beste kansen hadden gehad in de eerste helft. Maar doelman Bryan Jansen stond meerdere malen goed in de weg.

Na rust breidde Kozakken Boys met wederom wat fortuin de voorsprong verder uit. De 0-3 van Lommers viel na een afgeslagen corner en daarna werd het via Kevin Vermeulen ook nog 0-4 voordat OFC iets terug kon doen. Dat deed het uiteindelijk wel via invaller Soufiane Reclaoui. Vlak na de 0-4 wist hij twee keer snel achter elkaar te scoren, waardoor voor even de spanning weer terug kwam in de wedstrijd. Er waren nog tien minuten te gaan voor OFC om nog twee goals te maken, maar dat lukte de ploeg niet.

Wederom geen punten dus voor OFC, maar er is nog geen man overboord. De verschillen onderin zijn nog klein. Volgende week gaan de Oostzaners op bezoek bij nummer 10 FC Lisse, die tot nu toe vijf punten meer hebben verzameld dan OFC. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Jacks League 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC