Home / slideshow / Uitslag: Speler van het Jaar 2019/2020

Uitslag: Speler van het Jaar 2019/2020

Dave Hertog (Pancratius), Kick van Aelst (WV-HEDW) en Tim Klaasen-Bos (SDZ) waren de drie overgebleven genomineerden voor de verkiezing van Speler van het Jaar. Het beloofde een spannende strijd te worden, maar uiteindelijk was het Van Aelst die met de prijs ervandoor ging. Het Amsterdamsche Voetbal ging bij WV-HEDW langs om de voetballer te feliciteren.

Van Aelst gaf al op jonge leeftijd zijn visitekaartje af bij jeugdopleidingen als Ajax en AZ. Vervolgens sloot hij aan bij FC Volendam, maar in 2013 liet hij het profvoetbal voor gezien. Inmiddels speelt de middenvelder alweer twee seizoenen voor WV-HEDW, uitkomend in de eerste klasse.

Met hoofdtrainer Marcel Valk maakte Van Aelst een geweldig seizoen door. De selectie draaide bovenin de competitie mee en ook in de Beker hadden de Amsterdammers nog alle kans om historie te schrijven. De prijs van Speler van het Jaar komt bij Van Aelst dan ook in goede handen terecht.

“Ik heb het nog altijd onwijs naar mijn zin bij deze club. Het seizoen was inderdaad zeer positief te noemen, dus die lijn willen we volgend seizoen voortzetten. Eerlijk gezegd heb ik alle vertrouwen erin dat we aankomend jaar wél promoveren. In ieder geval ben ik zeer blij met de prijs. Deze krijgt absoluut een prachtige plaats thuis.”

Bekijk hieronder het interview met Kick van Aelst:

 

Send this to a friend