Sluit je verzekering(en) af bij Univé en steun je club

Univé en Het Amsterdamsche Voetbal gaan een samenwerking aan. Wanneer jij via Univé je verzekeringen afsluit, kun je daarmee vanaf nu jouw club steunen. Voor iedere Univé-verzekering doneert Het Amsterdamsche Voetbal € 7,50 aan jouw club. Onderaan deze pagina vind je welke verzekeringen meedoen.*

En dat is niet het enige: ook voor jou zijn er voordelen! Sluit je een Univé autoverzekering af, dan ben je 1 jaar lang gratis Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal. Je ontvangt dan de seizoensgids, een magazine en vele andere voordelen. Kies je voor de Univé woonverzekering, dan ontvang je gratis de seizoensgids 2021/2022.

Hoe werkt het?

Klik in de lijst hieronder op de naam van jouw club. Vervolgens kom je op de website van Univé terecht. Als je nu je verzekering(en) afsluit, krijgen wij automatisch door wat jouw favoriete club is en doneren wij €7,50 per verzekering. Heb je een verzekering afgesloten en wil je er nog een afsluiten? Klik dan opnieuw op de link van jouw favoriete club. Heb je een auto- en/of woonverzekering afgesloten? Stuur ons dan een kopie van de bevestiging die je van Univé ontvangt, inclusief je adres, zodat we jouw seizoensgids toe kunnen sturen.

A B C D E F G H I J K L N O P R S T V W Z

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

N

O

P

R

S

T

V

W

Z

  • De volgende verzekeringen doen mee: (bedrijfs)autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, bromfietsverzekering, caravanverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, fietsverzekering, inboedelverzekering, motorverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandverzekering, veilig wonen, woonverzekering, zorgverzekering (tussen 12-11 en 31-12)