Home / Algemeen / Van der Greft (Real Sranang): “Wij kunnen beter dan we hebben laten zien”

Van der Greft (Real Sranang): “Wij kunnen beter dan we hebben laten zien”

Na een aantal jaar bij Legmeervogels en ASV’65 kwam Laurens van der Greft afgelopen zomer terecht bij Real Sranang. Met de derdeklasser presteert de dertigjarige aanvallende middenvelder wisselvallig. “We werken er keihard aan.”

Vorig seizoen trof hij met zondag vierdeklasser ASV’65 de Amsterdammers in de competitie. Real Sranang was op dat moment bijna zeker van het kampioenschap en ASV’65 zou na dat seizoen stoppen met zondagvoetbal. “Ik was toe aan iets nieuws”, blikt Van der Greft terug. Hij speelde drie seizoenen in Ankeveen. “Na de wedstrijd tegen Real Sranang ben ik gevraagd of ik bij hun kon komen voetballen. Zo is het een beetje gaan rollen.”

Real Sranang werd ook kampioen en staat als promovendus na zeven wedstrijden in de middenmoot van de zondag derde klasse C. De wisselvalligheid heeft volgens Van der Greft deels te maken met blessures. “We hebben niet vaak in dezelfde samenstelling kunnen spelen. Maar het komt goed. We werken er in ieder geval keihard aan.”

Zo moest hij zelf ook het begin van de competitie missen vanwege een vakantie en blessures. “Ik begin nu wat fitter te worden en verwacht ook wat meer te kunnen brengen.” De dertigjarige Van der Greft zit momenteel goed in Amsterdam-Oost. “Ik wil lekker blijven voetballen en dit seizoen zo goed mogelijk presteren met Real Sranang. Wij kunnen beter dan we tot nu toe hebben laten zien.”

Tekst: Pablo Koch

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)