Dit seizoen mocht TOB al 44 keer juichen, de ploeg kreeg de minste doelpunten tegen in de competitie.

Van Twiller (TOB): “Kijken of we van onze ambitie een doelstelling kunnen maken”

Al een paar jaar heeft TOB de ambitie om te promoveren naar de derde klasse. Maar vorig seizoen liet zien dat de zwaarte van de tegenstand mede bepaalt hoe haalbaar die doelstelling is. In het ijzersterke Zaterdag 4b eindigde TOB als zesde, de bovenste vier ploegen promoveerden uiteindelijk allemaal.

“Van de competitie van vorig jaar treffen we alleen nog De Meteoor, alle andere tegenstanders zijn dus nieuw en vrij onbekend. Kadoelen en De Meteoor lijken flink sterker geworden en Vlug en Vaardig speelde vorig seizoen nacompetitie. Uiteraard hebben we zoals altijd de ambitie om te promoveren, na een wedstrijd of 5, 6 kunnen we gaan kijken of we van die ambitie ook een doelstelling kunnen maken”, aldus trainer Remco van Twiller.

TOB heeft zelf in ieder geval ook de selectie kunnen versterken. “Na vorig seizoen moest de selectie sterker worden in de breedte. We merkten dat we na de laatste lockdown een aantal langdurige blessures in de ploeg kregen die we niet goed genoeg konden vervangen. Met Zakariae Khatoutti, Mosawer Mosawer Hashemi en Tari Sassen zijn er drie spelers toegevoegd aan de selectie die in een eerdere periode onderdeel waren van ons team dat toen erg succesvol was”, aldus Van Twiller.

Daarnaast sloot Danny van der Kolk onverwacht aan. Hij was vorig seizoen een van de bepalende spelers bij De Dijk zaterdag, maar dat team werd deze zomer opgeheven. Hij zou de overstap maken naar Waterwijk, maar door gewijzigde werkomstandigheden bleek dat voor hem niet haalbaar. “Ik heb Danny getraind bij D-pupillen en B-junioren en ben blij dat hij voor ons heeft gekozen. Hij kan overal uit de voeten in de as en heeft scorend vermogen. Op de valreep dus een enorme versterking voor ons.” De selectie van vorig seizoen is verder bovendien intact gebleven: “En dat ondanks het teleurstellende seizoen, dat zegt veel over de sfeer in de ploeg”, aldus een tevreden Van Twiller.

Selectie TOB 2022/2023

Naam speler Club vorig seizoen
Mucahit Bayar TOB
Paul Bekker TOB
Timothy van den Berg TOB
Joel Boateng FC Hilversum
Jelle Braaksma TOB
Job Bruin TOB
Dave Dekker TOB
Michel Dol TOB
Jamie de Geir TOB
Sergay Gemin TOB
Jaouad El Ghazaoui TOB
Jeffrey Janssens TOB
Mosawer Hashemi TOB
Moamar Heerenveen TOB
Zakaria Khatoutti Geen club
Nick Koch TOB
Danny van der Kolk ASV De Dijk
Jordy Klein TOB
Giorgio Kuiper TOB
Amer Mobarak TOB
José Bebeto Ngeze TOB
Judael Obboye TOB
Tari Sassen Geen club
Redouan Tahri TOB
Miles Tigchelaar TOB
Esterno Vreugd TOB

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOB