Dit seizoen mocht TOB al 44 keer juichen, de ploeg kreeg de minste doelpunten tegen in de competitie.

Van Twiller verlengt bij TOB

Hoofdtrainer Remco van Twiller staat ook volgend jaar voor de groep bij TOB. De trainer gaat daarmee het zesde jaar in sinds zijn aantreden in 2018 bij de vereniging uit Tuindorp Oostzaan.

Op dit moment doet TOB bovenin mee in de vierde klasse C en maakt daarmee goede kans om aan het einde van het seizoen voor de prijzen te gaan. Voorzitters Marcel Stam en Dennis Koolmoes vertellen namens het bestuur: “Remco heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij de ploeg kan motiveren en laat voetballen voor de prijzen. Daarbij is ook de sportmentaliteit, oog voor talent en onderlinge sfeer die hij met zijn staf voor ogen heeft passend bij onze vereniging.”

De afgelopen seizoenen deed TOB bovenin mee en ook werd de nacompetitie gehaald in het seizoen 2019/2020 door middel van een periodetitel. Stam en Koolmoes: “Het seizoen waarin de periodetitel werd gewonnen kon helaas niet worden afgemaakt wegens de pandemie, ook het seizoen daarop gebeurde dit. We hebben dus als bestuur samen met de trainer het gevoel
dat het werk nog niet af is.” Van Twiller beaamt dit: “Er is nog genoeg te verbeteren en te winnen, we gaan dit seizoen voor promotie en zijn 2023 goed begonnen met drie overwinningen op rij. We zijn op de goede weg!”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOB