Home / Zondag 3c / Verhoek verlengt contract bij Sporting Martinus

Verhoek verlengt contract bij Sporting Martinus

Tom Verhoek is ook volgend seizoen de trainer van Sporting Martinus, zo heeft de club bekend gemaakt. Verhoek gaat voor zijn derde seizoen in Amstelveen.

Voorzitter Rick van Bruggen reageert namens het bestuur enthousiast op het aanblijven van Verhoek: “Los van de resultaten is Tom een trainer met ambitie welke op dit moment uitstekend aansluit bij de ambities van Sporting Martinus. Maar naast ambitieus is Tom –in nauwe samenwerking met zijn staf- een uitstekende trainer die continue bezig is met voetbal, de spelers, de club en de mensen er omheen.”

Ook voor Verhoek zelf was het snel duidelijk dat hij door wilde bij Sporting Martinus: “Het was voor mij duidelijk dat ik heel graag door wilde gaan bij Sporting Martinus. Na 2 gesprekken waren wij er dan ook snel uit. De TC (Arjan Bisseling, red.) en het bestuur zijn tevreden met de ontwikkeling van onze aanvallendere speelwijze. Daarnaast heeft de TC geïnformeerd hoe de spelersgroep erin staat, ook die willen graag dat ik verder ga.” De tweede seizoenshelft staat in het teken van promoveren. Op dit moment staat Sporting Martinus op doelsaldo bovenaan in Zondag 3c.

“Promoveren gaat een pittige uitdaging worden, want alles zit dicht bij elkaar in onze competitie. Maar ik denk dat wij nog meer kunnen als wat wij de eerste helft van het seizoen hebben laten zien. Aan mij als hoofdtrainer de taak om dus nog meer uit deze (jonge) spelersgroep te halen! Uiteindelijk zou het seizoen mislukt zijn als wij niet promoveren”, aldus Verhoek.

Foto: Sporting Martinus

Send this to a friend