Home / Tweede Divisie / Verrassende nederlaag voor AFC bij Scheveningen

Verrassende nederlaag voor AFC bij Scheveningen

AFC heeft een verrassende nederlaag geleden op bezoek bij Scheveningen. Na een goede reeks had AFC de titelstrijd juist weer spannend gemaakt, maar op bezoek bij laagvlieger Scheveningen gingen de Amsterdammers onderuit: 1-0.

In de eerste helft waren er weinig kansen te noteren. De Amsterdamse aanvallers wisten niet door de defensie van de Scheveningers heen te komen. Ook na rust bleef Scheveningen overeind en wist het zelf wél na ruim een uur wel tot scoren te komen. Ogidi Nwankwo stuitte nog op Patrick Zonneveld, maar in de rebound was het raak voor Chovanie Amatkarijo: 1-0.

Tien minuten later kreeg Raily Ignacio een goede mogelijkheid om zijn ploeg weer op gelijke hoogte te schieten. Hij stond helemaal vrij in het strafschopgebied en haalde hard uit. Doelman Wesley Zonneveld (geen familie van de AFC-doelman) gooide zich er echter voor en wist zo redding te brengen. Zo eindigde het duel in 1-0.

Koploper Katwijk wist wel te winnen, terwijl nummer 2 HHC ook punten liet liggen. Daardoor staat Katwijk nu 3 punten los van HHC. AFC volgt één punt daarachter, samen met Rijnsburgse Boys.

Archieffoto: Tom Poederbach

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend