Home / slideshow / Verrassende overwinning OSV zorgt voor koppositie
Maurice Renger

Verrassende overwinning OSV zorgt voor koppositie

OSV heeft een uitstekende overwinning geboekt op SV Zandvoort. De ploeg van Maurice Renger versloeg de tegenstander met 1-2.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

De oefenmeester moest voorafgaand aan het duel flink schuiven in zijn opstelling. Door het ontbreken van Dylan Klein en Mischa Klaver moest Renger twee andere centrale verdedigers opstellen. OSV begon matig aan de eerste helft. Zandvoort maakte goed gebruik van de ruimtes op het veld en kwamen dan ook op een verdiende voorsprong die de ploeg tot aan de rust vasthield.

In de tweede helft kwam OSV volledig anders uit de kleedkamer. De Amsterdammers creëerden kansen en kwamen op een gelijke hoogte. Nicky Roele kapte een aantal tegenstanders uit en zorgde ervoor dat Dave de Haze de 1-1 maakte. OSV bleef ondertussen doordrukken en maakte ook nog de winnende treffer. Na een onderschepping kwam De Haze ten val. Jesse Willems ging achter de bal staan en schoot de vrije trap snoeihard binnen. OSV hield de vechtlust vervolgens tot het einde van het duel vast, waardoor de club met een verdiende overwinning naar huis ging. Na twee speelronden is het koploper in de tweede klasse.

Tekst: Jordi Smit
Foto: Jos Spitteler

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV
Send this to a friend