Vijfde zege op rij brengt OSV in veilige haven

Dankzij een 2-3 zege op bezoek bij Koninklijke HFC heeft OSV zich definitief veilig gespeeld. De ploeg van Maurice Renger is ook komend seizoen tweedeklasser.

“Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Doordat we zelf gewonnen hebben, hoeven we ook niet meer naar andere ploegen te kijken. We hebben het zelf gedaan”, aldus een tevreden Renger.

Tegen Koninklijke HFC besloot OSV om op de counter te spelen en de thuisploeg op de eigen helft op te vangen. Die tactiek pakte goed uit. In de eerste helft wisten de Amsterdammers twee identieke goals te maken. Een corner van Koninklijke HFC werd door OSV weggewerkt, waarna er veel ruimte lag achter de Haarlemse verdediging. OSV werkte de bal er overheen en zo kon Zino Hartgers twee keer tot scoren komen. Voor rust maakte de thuisploeg nog wel de 1-2 uit een corner.

Na rust wist Koninklijke HFC ook op gelijke hoogte te komen, met een fantastische knal vanaf dertig meter in de kruising. Maar uiteindelijk trok OSV met dank aan invaller Joey Noordenbos de drie punten over de streep.

Daarmee boekte het zijn vijfde zege op rij: “We hebben de smaak te pakken en zitten in een goede flow. De afgelopen weken hadden we weer een volledig fitte selectie, dan heb je wat meer onderlinge concurrentie en dat is altijd prettig”, blikt Renger terug op de zegereeks. “Volgende week tegen Zwaluwen ’30 willen we het seizoen goed afsluiten en nog een stapje zetten op de ranglijst. Maar we kunnen in ieder geval zonder druk voetballen en dat is altijd lekker.”

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV