Vijfklapper ZSGOWMS tegen DSOV

Tegen DCG speelde ZSGOWMS een ondermaatse wedstrijd, maar de ploeg heeft deze speelronde de rug gerecht. Tegen DSOV uit Vijfhuizen haalde ZSGOWMS uit. Vijf doelpunten werden er gemaakt op Sportpark Ookmeer, waarbij Noureddine Harrouni verantwoordelijk was voor drie treffers.

Assistent trainer Sebastiaan Fritz zag zijn manschappen goed starten. “We deden het de eerste helft heel erg goed. In balbezit ging het lekker, maar ook verdedigend stonden we uitstekend. Bij de omschakelingmomenten ging het ook goed, ik ben erg tevreden over de eerste helft.” Harrouni maakte de eerste treffer op aangeven van Gregory Nelson. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Adbelhamid Ennajdoui gaf een voorzet vanaf de linkerkant en Nelson gleed de tweede goal binnen. Voor rust nog de derde Amsterdamse treffer. Met zijn linker schoot Harrouni de 3-0 tegen de touwen.

“Na rust kwam DSOV goed uit de kleedkamer, dat deden ze erg goed. We kregen het wat moeilijker. Wel hield de ploeg goed stand. Uiteindelijk moesten we een paar keer wisselen. Er waren een paar pijntjes en een speler zat tegen zijn tweede gele kaart aan. De wissels brachten hernieuwde energie, waardoor we een tandje kon bij zetten.” Na een goede actie van Yassine Farah, waar hij vanaf de zijkant naar binnen sneed werd het 4-0. Walid Mabrouk zette de actie voorafgaand aan de vijfde goal op. Harrouni wist van dichtbij de stand op 5-0 te zetten.

“We willen de stijgende lijn weer te pakken krijgen. We hebben na de nederlaag van vorige week weer meer vertrouwen. Helaas dat we de voorgaande wedstrijden punten hebben verspeeld, want tegen DCG was het echt ondermaats…”, besluit Fritz. Volgend weekend wordt duidelijk of ZSGOWMS de stijgende lijn kan doortrekken. De Amsterdammers gaan dan naar Soest, waar ze spelen tegen het laaggeklasseerde SO Soest. Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de zondag tweede klasse B.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)