Vincent Partosoebroto (Hoofddorp) keert terug bij Overbos

Het uitstapje van Vincent Partosoebroto bij zondag eersteklasser Hoofddorp blijft beperkt tot één seizoen. De verdediger/middenvelder keert terug naar zijn oude club Overbos, waar hij de eerste aanwinst voor volgend seizoen. Ook Timo Blom maakt de overstap binnen Hoofddorp.

In eerste instantie zou Partosoebroto naar een andere club vertrekken, maar aangezien dat niet door ging was de keuze snel gemaakt. “Ik had een positief gesprek bij Overbos met de trainer (Maurice Kuijper, red.), maar ik wilde nog even wachten. Ik ben afgelopen weekend 29 jaar geworden en heb geen zin meer om ver te reizen. Bij Overbos spelen een aantal goede bekenden van mij. Voetbal hoort leuk te zijn en daar met plezier naartoe te gaan. Dat is er voor mij nu niet echt.”

Afgelopen zomer besloot de 29-jarige na vijf jaar weer terug te keren naar Hoofddorp. Tot nu toe kent hij een wisselvallige periode bij de zondag eersteklasser. “Ik speel niet alle wedstrijden. Ik ben een beetje de twaalfde man. Er zijn een paar dingen anders gelopen dan ik had verwacht. Voor mij was dat ook één van de redenen om te vertrekken. Ik wil weer een beetje rustig gaan voetballen. Geld verdienen doe ik met mijn werk en niet met voetbal”, aldus Partosoebroto. Dit seizoen speelt Vincent weer samen met zijn broer en doelman Donovan. “De samenwerking met mijn broer vind ik altijd top. Wij kunnen het goed met elkaar vinden en voelen elkaar goed aan in het veld. Het is jammer dat het van korte duur was.”

Overbos staat momenteel op een derde plaats in de zaterdag Derde Klasse B. “Er zijn een aantal dingen veranderd bij de club. Dit seizoen hebben ze nog de kans om een periodetitel te pakken voor de nacompetitie en te promoveren naar de tweede klasse. Dat zou voor mij en voor Overbos fantastisch zijn. Anders zullen wij volgend seizoen in de derde klasse proberen een periodetitel te pakken om te kunnen promoveren.”

Verslag Roy Baltus
Foto Michel Bes

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)