Home / Vrouwen Hoofdklasse B / Virus velt de Buitenveldert vrouwen

Virus velt de Buitenveldert vrouwen

De vrouwen van Buitenveldert hebben in Tilburg een 1- 0 verlies geleden. De treffer kwam al in de zevende minuut tot stand.

Het verloop van de wedstrijd maakte duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Het spel van Buitenveldert was verzorgd, er werden meestal voetballende oplossingen gezocht en gevonden, maar ’t Zand kreeg een aantal mooie kansen. Die kansen werden door de verdediging en vooral door keepster Kaylee Ruitenbeek vakkundig gepareerd.

De wedstrijd had een heel andere afloop kunnen hebben, ware het niet dat de ochtend voor vertrek uit Amsterdam drie speelsters door een virus geveld werden. Omdat vrouwen 2 in Didam moest spelen, was er geen gelegenheid om het eerste team aan te vullen. Er restte trainer Don Lagrand daarom weinig tot geen mogelijkheden om tijdens de wedstrijd te wisselen. Gelukkig wisten de speelsters van Buitenveldert de schouders er onder te zetten en speelden ze allemaal de wedstrijd op een natte grasmat uit. Knap resultaat, maar (nog) zonder punten.

Tekst: Fred van Stek

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)