IVV Landsmeer

Vlak voor tijd stelt IVV zege veilig tegen Hoofddorp

IVV heeft zijn eerste zege van het seizoen geboekt. Thuis tegen Hoofddorp werd het 2-0.

De bezoekers uit Hoofddorp startten het beste. Mitchel Dijkstra moest meerdere malen ingrijpen op pogingen van onder andere Dylan van Schaik en Julian Konneman. Maar ook de Landsmeerders kregen een goede mogelijkheid, met een kopbal van Mitchel Baars op de lat. Even later kreeg IVV wederom een goede kans, geholpen door een te zachte terugspeel(kop)bal van Donny Kessing, maar Halil Süzülmus wist een goal van Bas Middelkoop te voorkomen. Met een half uur op de klok werd het via Boyd Mak alsnog 1-0, dat was ook de ruststand.

Na rust was Hoofddorp met invaller Nigel Compter keer op keer gevaarlijk, maar de verdediging van IVV bleef overeind. Terwijl Hoofddorp op zoek was naar de gelijkmaker, begon er voor de thuisploeg wat meer ruimte te ontstaan. Het duurde tot een paar minuten voor het einde, maar toen viel de voor IVV bevrijdende 2-0. David Kooij omspeelde Süzülmus, maar zijn inzet was te zacht om in de goal te verdwijnen. Zo kon Brenden den Breeijen nog ingrijpen, maar dat leverde wel een corner op voor IVV. Kiet Scholten bracht de bal voor het doel, waarna Dylan van Os de tweede goal binnenkopte.

Volgende week gaat IVV op bezoek bij Hillegom, Hoofddorp moet nog minstens een week langer wachten op de eerste punten. Komend weekend is de ploeg vrij. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Eerste klasse A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)