Home / Algemeen / Volwassen IVV wint op bezoek bij VVIJ

Volwassen IVV wint op bezoek bij VVIJ

IVV heeft zondag op bezoek bij VVIJ een goede 0-3 overwinning geboekt. “Ik vond het onze beste wedstrijd onder mijn leiding”, aldus Frans Schuitemaker, die sinds begin april aan het roer staat in Landsmeer.

Vooraf had de trainer rekening gehouden met een lastig duel. VVIJ strijdt nog voor handhaving en zette eerder deze week trainer Fabian Schaken op non-actief. “Dat zorgt vaak toch voor nieuw elan en wij moesten daar scherp op zijn. Dat hebben de jongens echt knap gedaan.”

“We speelden volwassen, zonder iets weg te geven en waren geduldig.” Dat resulteerde in een 0-1 voorsprong bij rust. Op aangeven van Wessel Westerhof zette Daniel Schermer zijn ploeg op voorsprong. Na rust ging IVV op dezelfde voet verder en maakte het nog twee goals. Op aangeven van Roy Bussmann maakte Schermer de 0-2, zijn 22e goal van het seizoen. Een kwartier voor tijd maakte Dylan van Os na een goede individuele actie de 0-3.

Schuitemaker zag daarnaast Theole verliezen, maar De Meer winnen. De Amsterdammers gaan dus weer aan kop, met een punt voorsprong op IVV. “We hebben het niet in eigen hand en dat is jammer. Als De Meer blijft winnen, dan kunnen wij doen wat we willen, maar gaat de titel niet lukken. Maar wij moeten zelf in ieder geval blijven winnen en zien waar het schip strandt.”

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV