Voor de derde keer dit seizoen verliest AGB van angstgegner Hillegom

Zondag stonden Hillegom en AGB voor de derde keer dit seizoen tegenover elkaar. De ploegen troffen elkaar. In Amsterdam werd het in de competitie 2-4, in de beker werd het in Hillegom 1-0. En ook nu trok de ploeg uit de ploeg uit de Bollenstreek aan het langste eind: 2-1.

AGB had nog wel de leiding genomen. Na een aanval over links kwam de bal bij Ismail Bahida, die de score opende, al zag Hillegom-goalie Justin van Vuren er daarbij niet goed uit. Daarna bleven de Amsterdammers nog wel een tijdje de bovenliggende partij, maar voor rust maakte Niels van Veen er vanaf de strafschopstip 1-1 van.

Na rust kreeg AGB een aantal kansen om de voorsprong te herstellen, maar het was Hillegom dat de leiding nam en die niet meer weggaf. Het was wederom Van Veen met de goal.

Met de nederlaag bewijst AGB zichzelf een slechte dienst in de titelstrijd. Koploper Kolping Boys staat nu drie punten los. In de laatste speelronde speelt AGB nog tegen de Alkmaarders. Maar eerst zullen de Amsterdammers tegen Velsen de rug moeten rechten om in de buurt te blijven van de koploper. Bekijk hier alle uitslagen, de stand de Eerste klasse A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB