Home / Algemeen / Voorbeschouwing: Ajax treft zoekend FC Lisse in de beker

Voorbeschouwing: Ajax treft zoekend FC Lisse in de beker

Zaterdag treffen competitiegenoten FC Lisse en Ajax zaterdag elkaar in de eerste ronde van de KNVB-beker, het eerste officiële duel van het seizoen. We blikken kort vooruit.

FC Lisse startte begin augustus met het tweede deel van de voorbereiding. Daarin wist de ploeg uit de Bollenstreek niet te winnen. Er werd verloren van Swift (2-3), SJC (1-2), Rijnsburgse Boys (0-2) en VV Katwijk (0-1). Toch was het zeker niet allemaal kommer en kwel bij Lisse. De tegenstanders waren niet de minste en  er ontbrak nog een aantal spelers.

Ajax zaterdag begon de voorbereiding met een nederlaag tegen AFC. Wat ook geen schande is, aangezien AFC zich afgelopen seizoen tot kampioen van de Tweede Divisie kroonde. Daarna nam Ajax deel aan het Veluwade toernooi, waar het NSC Nijkerk en VVOG trof. Beide duels werden door Ajax gewonnen en dat zal goede moed geven richting de officiële seizoenstart.

Vorig seizoen lieten Lisse en Ajax zien aan elkaar gewaagd te zijn. In Lisse werd het 3-1, in Amsterdam 2-0. Wie trekt er dit keer aan het langste eind? Er wordt zaterdag om 14.30 afgetrapt in Lisse.

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend