Home / slideshow / Voorbeschouwing Zondag 3c: de nul vasthouden of er juist vanaf komen
Zondag 3c

Voorbeschouwing Zondag 3c: de nul vasthouden of er juist vanaf komen

Even waren we bang dat er niet meer gevoetbald ging worden, maar gelukkig was het (voorlopig) vals alarm en hebben we weer een mooi programma dit weekend!

vv Zwanenburg – ZSGOWMS

Dankzij Sporting Martinus, een afgelaste wedstrijd en zelf nog geen punten hebben laten liggen stond ZSGOWMS deze week alleen aan kop. De tegenstander van aankomende zondag Zwanenburg zit er kort achter en kan veel clubs blij maken als zij punten weten thuis te houden, maar dat zal moeilijk worden. De verdediging van ZSGOWMS staat goed en heeft nog 0 doelpunten tegen gekregen.

Swift – RCH

RCH won vorige week een belangrijke wedstrijd tegen Ilpendam en Swift verloor uit bij Martinus. Swift zal zich in eigen huis willen herstellen na het verlies van vorige week en de 3 punten in Amsterdam willen houden. 

Spaarnwoude – JOGA Fortius

JOGA Fortius had tegen vv Zwanenburg de degradatiewedstrijd al gehad als je alleen naar de punten op de ranglijst keek. Die wedstrijd werd verloren, maar JOGA Fortius krijgt een tweede kans. Beide ploegen hebben na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten en zullen aankomende zondag alles eraan doen om van de hatelijke 0 af te komen.

Ilpendam – VVH/Velserbroek

Nummer 10 tegen nummer 11. Twee ploegen die na de eerste 3 wedstrijden hebben ingezien dat zij waarschijnlijk niet bovenaan mee gaan doen. Ilpendam verloor vorige week met 2-1 van RHC en zijn gebrand om de bittere smaak met iets zoets om te spoelen.

Beemster – Sporting Martinus

Vorige week gaf de Amstelveense ploeg Verhoek nog een leuk verjaardagscadeau, maar kunnen zij het ook opbrengen bij Beemster? Beemster staat onderaan en heeft al een vracht aan doelpunten tegen gekregen. De ploeg van Tom Verhoek kan voor de zekerheid alvast het telraam in de bus leggen.

Alliance’22 – Nieuw West United

Alliance versloeg JOGA Fortius met 1-5 en Nieuw West United moest thuisblijven vanwege coronagevallen bij Purmerend. Nieuw West United wil bovenin meedraaien en zal moeten winnen om de achterstand op ZSGOWMS niet te laten oplopen. Abderrahman Ahannach zal spelers meegeven om die geweldige creatieve voeten te laten spreken. De spelers van Abderrahman Ahannach staan bekend om hun geweldige shows die zij weggeven, maar de Nieuw West United-show zal zondag in Haarlem geen volle zalen trekken.

Tekst: Auke Kooreman

Send this to a friend