Home / Vrienden

Vrienden

MivO Communicatie

Henk Foppen

Charles Kint

WV HEDW

SV de Meer

Ronald Nijsen

RODA 23

Klaas Molenaar

Joost van Dolen

Jaap Obdam

Han Vermeulen

Els Groenewoud

Dirk Landsaat

3V Beveiliging

Camiel Groenewoud

 


In ons vijf-jarig bestaan hebben wij vele vrienden van Het Amsterdamsche voetbal mogen verwelkomen. Mede dankzij jullie steun zijn we inmiddels niet meer weg te denken uit de Amsterdamse voetbalwereld.

Onze doelstelling van ‘vriendschap en verbroedering’ ervaren wij iedere dag en komt met name tijdens onze evenementen als Het Kampioenschap van Amsterdam en de Awardshow tot uiting.

Inmiddels hebben we ook een flink aantal enthousiaste redacteuren en fotografen die ons helpen met het dagelijkse nieuws uit de regio. Om de kwaliteit te kunnen bewaken hopen wij dat u ons dit jaar wilt (blijven) steunen.

In ruil daarvoor krijgt u op HetAmsterdamscheVoetbal.nl een vermelding met uw (bedrijfs) naam op onze vriendenpagina en nodigen wij u uiteraard van harte uit voor onze aankomende evenementen.

Daarnaast bieden wij u dit jaar eenmalig de mogelijkheid, om naast een vermelding op onze vriendenpagina, uw banner advertentie* een week lang op onze website te laten meedraaien. Met een uniek bereik van 70.000 bezoekers per maand een uitgelezen kans.

Indien u ons als vriend wilt steunen kunt u het bedrag van €100,- doneren op:

NL37 ABNA 0427 4289 39 ten name van Het Amsterdamsche Voetbal.

Dank voor uw steun!

*Na uw donatie kunt u contact opnemen met info@hetamsterdamschevoetbal.nl voor de verwerking van uw vermelding op onze vriendenpagina en/of uw banner advertentie.

Geef een reactie