avv Swift

Vroege rode kaart nekt Swift tegen ARC

In de thuiswedstrijd tegen ARC is Swift tegen een 1-3 nederlaag aangelopen. Kantelpunt was de rode kaart die de Amsterdammers na 20 minuten kregen.

Tot dat moment was Swift namelijk de baas en had ARC eigenlijk niets in te brengen. Het is dat het Swift aan scherpte ontbrak voor de goal en dat de doelman van ARC een paar goede ballen pakte. Anders had de score al snel op kunnen lopen. Maar het stond nog 0-0 toen Carlos Groen in de 24e minuut rood pakte. Bij Swift was er wat verbaasdheid over de kleur van de kaart, omdat Groen uit zou zijn gegleden. Maar scheidsrechter Van Westing van onverbiddelijk.

In eerste instantie bleef Swift eenvoudig overeind met tien man. Na rust werd ARC wat sterker en kwam het via Luuk Samsom op voorsprong. Swift knokte zich terug naar 1-1 van een goal van Sammy Gemmel. Maar het zag ARC uiteindelijk de zege pakken na goals van Arjan Ouwendijk en een eigen goal van Daan Siegerist.

Zo haakt Swift voorlopig even af bovenin. Volgende week kan het weer aanhaken, als het weet te winnen bij nummer 3 AFC ’34 in Alkmaar. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)