Home / slideshow / Wartburgia blijft winnen en verslaat ook De Meer

Wartburgia blijft winnen en verslaat ook De Meer

Wartburgia heeft opnieuw goede zaken gedaan in Zaterdag 3b. Tegen De Meer werd zaterdag met 5-1 gewonnen.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 3b

Ondanks het forse verschil op de ranglijst was het De Meer dat in de 9e minuut brutaal op voorsprong kwam tegen de lijstaanvoerder. Daarna domineerde en controleerde Wartburgia grotendeels de wedstrijd. In de 23ste minuut draaide Joost  Homminga een vrije trap mooi om het muurtje heen voor de gelijkmaker. Een paar minuten daarna scoorde Dilan van Dam op aangeven van Daan Tuerlings na goed doorzetten van Melvin Akkerman. Hoewel er nog wel wat kansen waren voor de thuisploeg en een gevaarlijke uitval van De Meer was 2-1 ook de ruststand. 

Na rust hetzelfde beeld, met een iets scherper spelend Wartburgia, dat al snel op 3-1 kwam via opnieuw Dilan van Dam, ditmaal op aangeven van Jesse Bollen. Tot overmaat van ramp voor De Meer trok de goed fluitende scheidsrechter een tweede gele kaart voor de nummer 9 die kon vertrekken. Met 3 – 1 achter en 10 tegen 11 bleven de gasten aanvankelijk nog aardig op de been, mede door gebrek aan focus van Wartburgia zijde, maar Daan Tuerlings in de 64ste minuut en Dilan van Dam -met zijn derde van de wedstrijd- in de 73ste minuut zorgden er voor dat net als verleden week een 5-1 overwinning werd behaald. 

Volgende week wacht voor Wartburgia de topper tegen Amstelveen Heemraad. De Meer treft opnieuw een zware tegenstander, namelijk buurman JOS Watergraafsmeer.

Verslag en foto: Frank van ParidonBlijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend