waterwijk
Waterwijk

Waterwijk pakt verdiende overwinning op Jong Holland

Waterwijk heeft zaterdag in een enerverende wedstrijd Jong Holland met 3-1 verslagen. De ploeg van trainer Ryan Smart had zich goed voorbereid op de tegenstander. Het is in zaterdag 2a razendspannend, met op papier liefst vijf kandidaten voor de hoofdprijs en nog twee competitiespeelrondes te gaan.

Lesley de Vlieger was de grote man aan de kant van Waterwijk. Hij zette de ploeg al na acht minuten op voorsprong met een fraaie kopbal na een ingestudeerde korte corner. Tim Klaasen Bos verdubbelde de score rond de dertigste minuut na een assist van De Vlieger.

Jong Holland kwam na rust terug in de wedstrijd en scoorde in de 64ste minuut een penalty. De spanning was terug, maar Waterwijk bleef rustig en wist de wedstrijd te controleren. Douwe Willemars zorgde met een prachtige goal voor de 3-1.

Jong Holland probeerde nog wel te scoren, maar de verdediging van Waterwijk, met Mitchel Smit als sterkhouder, hield stand. In de slotfase had Waterwijk nog de 4-1 kunnen maken, maar de bal spatte uiteen op de paal.

Een verdiende overwinning voor Waterwijk, dat volgende week een zware wedstrijd wacht tegen Buitenboys, dat een prima seizoen kent. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)