Waterwijk - 2023

Waterwijk verliest waardig bij Zwaluwen’30

Waterwijk heeft zaterdagmiddag met 2-0 verloren bij Zwaluwen’30. Coach Ryan Smart van Waterwijk was na afloop toch nog tevreden en had positieve woorden richting de toekomst van zijn team.

“We hebben op een waardige manier verloren”, keek Smart terug op het duel. “Iedereen heeft tot het eindsignaal zijn best gedaan voor het team. Dit is al een hele vooruitgang tov de nederlaag tegen Arsenal. We mogen niet in de war raken door een nederlaag en de koers vol doorzetten.”

Waterwijk had in de eerste helft de meeste controle over de wedstrijd, maar creëerde weinig echt goede kansen. “We hadden wel de meeste controle, maar de nauwkeurigheid miste in de eindfase richting het doel”, aldus Smart. “Zij creëren ook geen kansen.”

In de tweede helft bracht Zwaluwen’30 twee aanvallers in de ploeg, waardoor de druk op de Waterwijkse verdediging toenam. “Uiteindelijk valt de goal uit een verre inworp en via de kluts erin”, aldus Smart. “In de laatste minuten maken zij de 2-0 omdat wij vol op de aanval gaan.”

Smart kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar de kansjes onbenut gelaten”, aldus Smart. “We krijgen ook weer belangrijke spelers terug van afwezigheid, wat het team een positieve boost kan geven.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)