Tim Klaasen Bos - Foto: Michael Tjon en Fa

Waterwijk wint in Monnickendam, mede dankzij hattrick Tim Klaasen-Bos

Waterwijk heeft zaterdagmiddag een 1-4 overwinning in Monnickendam behaald. Met de drie punten behoudt de ploeg van Ryan Smart aansluiting met de (sub)top. Op de uitslag viel niets af te dingen. Waterwijk had vrijwel het hele duel een veldoverwicht.

Kort na de aftrap scoorde Tim Klaasen-Bos zijn eerste treffer, na een mooie aanval via Denzel Plettenberg en Douwe Willemars. Drie minuten later stifte Willemars op de lat, na opnieuw een mooie aanval. Waterwijk overheerste met goed spel, waarbij Klaasen-Bos zichzelf beroonde als ‘Man of the Match’ met een hattrick en een assist. Daniel Daniel Ozdemirci speelde een cruciale rol, waardoor Waterwijk op het middenveld de baas bleef. Verdediging stond als een huis, Monnickdam kon in de eerste helft geen potten breken.

Beheerst

Na de rust maakte Klaasen-Bos beheerst de 0-2, op een prachtige assist van Kai van Essen. Monnickendam deed wat terug (1-2) en even hing zelf de 2-2 in de lucht; Surainy Carolus redde uitstekend op enkele inzetten van Monnickendam.

Hard gewerkt

Waterwijk gooide het duel in het slot via Lesley de Vlieger (1-3) en de 1-4 van Tim Klaasen-Bos. Ryan Smart, coach van Waterwijk was een tevreden oefenmeester: ,,We zijn blij dat het harde werken ons drie punten heeft opgeleverd.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)