Waterwijk wint van Olympia Haarlem

In een wedstrijd waarin Olympia Haarlem het overwicht had, won Waterwijk met 2-1. De Haarlemmers kregen in de eerste helft de beste kansen, maar misten. De gasten profiteerde van een fout in de defensie na een opnieuw ingebrachte corner en scoorde zo de 0-1. In de tweede helft was Waterwijk wat directer naar voren en scoorde via Lindo Pourchez en Tim Klaassen Bos de 2-1.

Olympia Haarlem was in de eerste helft de bovenliggende partij. De Haarlemmers kregen een paar goede kansen, maar konden deze niet verzilveren. De beste kans was voor Olympia, die een vrije trap op de lat schoot. Waterwijk kreeg de grootste kans in de eerste helft. Lindo Pourchez ging te ruim om de keeper, maar kon de bal niet meer controleren.

In de tweede helft was Waterwijk wat directer naar voren. De ploeg profiteerde van een fout in de defensie van Olympia en scoorde de 1-1. Tim Klaassen Bos scoorde na een goede directe uittrap van keeper Gijs Roelofsen. Lindo Pourchez scoorde ook na dieptespel en hard werken met een bal over de keeper vanaf de zijkant. Olympia Haarlem ging op zoek naar de gelijkmaker, maar werd in de omschakeling twee keer gevaarlijk. Waterwijk kreeg twee grote kansen op 1-3, maar wist de wedstrijd niet in het slot te gooien.

Waterwijk heeft in eigen stijl gewonnen. De ploeg was niet de bovenliggende partij, maar profiteerde van de fouten van Olympia. Waterwijk is nu vierde in de tweede klasse A.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)