Wederom 4-3 winst Arsenal

Afgelopen weekend won Arsenal met 4-3 op bezoek bij Olympia Haarlem. Deze speelronde werd er wederom met 4-3 gewonnen. Op Sportpark De Schinkel kwam Always Forward uit Hoorn op bezoek. Ondanks de drie treffers van de gasten was dit niet genoeg voor een resultaat, want Arsenal tref viermaal doel.

Always Forward kwam in Amsterdam wel op voorsprong door een doelpunt van Leon Machielse, hij verschalkte Arsenal-doelman Maringho Kortlevers en zette de 0-1 op het scorebord. De thuisploeg kwam wel op gelijke hoogte door een doelpunt van de ervaren Junior Toretta: 1-1. Echter moest Arsenal voor rust nog tegendoelpunt incasseren. Oud-Ajacied Lorenzo Ebicilio zette Always Forward weer op voorsprong.

Na de thee vielen er nog vier meer treffers. Allereerst maakte Ebicilio zijn tweede treffer van de middag. Hierdoor kwam de ploeg uit Hoorn op een 1-3 voorsprong. De spelers van Arsenal-trainer Imro Wielkens rechtten de rug en kwamen terug in de wedstrijd. Toretta maakte eveneens zijn tweede treffer van de wedstrijd, waardoor Arsenal nog tegen een 2-3 achterstand aan keek. Spits Kobe Wielkens bracht de Amsterdammers op gelijke hoogte: 3-3! In het slot van de wedstrijd kwam de thuisploeg nog op 4-3, waardoor de volle buit voor Arsenal was. De winnende treffer werd door Melvin Holwijn gemaakt. Arbiter Van den Boogaard had gedurende de wedstrijd nog een rode kaart gegeven aan Always Forward, waardoor de ploeg met tien spelers eindigde.

Aankomende zaterdag wacht Arsenal de laatste wedstrijd voor de winterstop. De ploeg gaat op bezoek bij Wartburgia, dat dit weekend met 5-1 verloor van Waterwijk. Bekijk hier de stand in de zaterdag tweede klasse A.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)