Home / Algemeen / Welkome zege voor DWS op RODA ’23

Welkome zege voor DWS op RODA ’23

DWS heeft zondagmiddag een belangrijke zege geboekt op RODA ’23. Daarmee neemt het weer wat afstand van de onderste plekken.

Waar veel ploegen die op gras spelen zondagmiddag last hadden van de droogte, was dat bij DWS niet het geval. De brandweer was voor de wedstrijd langs gekomen om het veld te sproeien. Dus rolde de bal prima op Sportpark Spieringhorn. Het was RODA ’23 dat via Jeremy Giltay de leiding nam halverwege de eerste helft.

 

Maar DWS bleef rustig en wist een paar minuten voor rust op gelijke hoogte te komen, dankzij de debuterende Ayoub El Kachari.  Doelman Jordi Bungener kreeg de bal niet goed verwerkt na een terugspeelbal, de DWS-debutant jaagde goed door en wist zijn voet tegen de bal te krijgen, waardoor deze zo het doel in rolde. Na rust wist DWS via Darryl Bobson op voorsprong te komen. RODA ’23 ging daarna wat opportunistischer spelen om de gelijkmaker te forceren. Dat leverde ook weer wat kansen op voor de thuisploeg, maar er kwam geen verandering meer in de stand.

“Het was van onze kant gewoon een goede wedstrijd en de punten zijn zeer welkom, we hebben ze hard nodig. Dat besef is er ook bij de ploeg”, aldus een tevreden Patrick van Leeuwen na afloop. Volgende week krijgt DWS bezoek van FC Weesp, RODA ’23 heeft een weekend vrij. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Foto: Koos van der Leest

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)