De Dijk - Foto: Jos Spitteler

Winst De Dijk bij VIOS

Tot dit weekend had De Dijk vijf punten bij elkaar gevoetbald in zes wedstrijden. In Warmenhuizen gingen de Amsterdammers op bezoek bij VIOS. De tegenstander stond vlabij De Dijk op de ranglijst geposteerd, want VIOS had vier punten gesprokkeld in de vijf voorgaande duels. De bezoekers wonnen het treffen met 0-2, waardoor De Dijk nu het dubbele aantal punten van VIOS heeft: 8.

Gedurende de eerste helft kreeg de thuisploeg enkele kansen maar de ploeg in het rood/zwart wist niet de trekker over te halen. De Dijk daarentegen kreeg aardig wat mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar de keeper van VIOS hield in de eerste helft zijn doel schoon.

De Dijk kwam in de tweede helft beter voor de dag en drong de thuisploeg terug. Doelman Filee moest in de tweede helft wel tweemaal vissen. Invaller Cain Croes was de grote man bij de Amsterdammers. Hij was verantwoordelijk voor allebei de treffers van de bezoekers.

Door de overwinning sluit De Dijk aan bij de brede middenmoot van de Eerste klasse A. Het team van coach Kelly Giessen bezet nu de negende positie op de ranglijst. Aankomend weekend wacht een thuiswestrijd tegen De Zouaven, de nummer 7 van de ranglijst. Het verschil tussen beide ploegen is 2 punten. Dat betekent dat De Dijk belangrijke zaken kan doen op de ranglijst. Bekijk hier de stand, uitslagen en het programma van de Eerset klasse A.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)