Winst voor Diemen in derby met TOS-Actief

Het was een echte derbydag op sportpark Diemen. Zowel de zaterdag 1 als 2 speelden tegen TOS-Actief. Een tegenvaller voor dit mooie affiche was absoluut het weer. De regendruppels bleven maar vallen. Dat maakte voor de spelers niet uit, want die hadden er allemaal zin in. 

Het ging gelijk op tussen de nummer drie en negen van Zaterdag 4c. Maar het was Mats Dalmulder die vrijwel uit het niets de 1-0 kon binnen schieten. Veel tijd had TOS-Actief niet om bij te komen van de schrik want een paar minuten later was het Rowen Buis die met een prachtig vrije trap van een metertje of 20 de 2-0 binnen schoot. Maar het bleef een spannende wedstrijd. 

Even opwarmen met een kop thee en het strijdplan voor de tweede helft bespreken was het medicijn in de rust. Maar ook in de tweede helft bleef het vooral een schaakspel op het middenveld. Daardoor bleven vele kansen voor beide ploegen uit. Maar in minuut 70 gooide Diemen het duel op slot. Het was wederom Dalmulder, die met een mooie onderschepping Te Paske vrij voor het doel kon zetten. Aan het einde werd het toch nog even spannend. De blauw witten werden erg gefrustreerd, pakten onnodige gele en zelfs een rode kaart voor praten. TOS deelde nog een speldenprik uit met een tegengoal. Dat bleek later ook de definitieve uitslag. 

Voor beide teams was dit de laatste wedstrijd van 2023. Bekijk hier de stand in Zaterdag 4c

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)