WV-HEDW al voor rust klaar met Honselersdijk

WV-HEDW beleefde zaterdag een eenvoudige middag tegen Honselersdijk. Na 35 minuten stond er al een 4-0 stand op het scorebord en daarna kon gas teruggenomen worden. Het werd uiteindelijk 5-0.

Al na vijf minuten wist Roy van Essen de score te openen. Doelman Quinten van der Helm hoopte Van Essen te snel af te zijn, maar tastte naast de bal en zo kon WV de score openen. Daarna was Honselersdijk even dreigend, maar een paar minuten later zette de jarige Oscar Abouseada de 2-0 op het bord na een combinatie met Ashraf Azzouz. Daarna was het geloof bij de bezoekers eigenlijk al verdwenen en konden de Amsterdammers nog voor rust uitlopen naar 4-0. De derde en vierde goal kwamen beiden op naam van Azzouz, waarvan de laatste de mooiste was: een goal van achter het standbeen. Daarmee werd de eerste helft afgesloten.

Snel na rust kreeg Kevin Bogaards ook nog eens een rode kaart, waardoor Honselersdijk in ondertal verder moest. Toch weerde het zich kranig, al had het daarbij geluk dat WV gezien de tussenstand niet meer hoefde. Tien minuten voor tijd maakte invaller Tim van der Meulen er nog wel 5-0 van, maar meer leed werd Honselersdijk bespaard.

Aankomende zaterdag gaat WV-HEDW op bezoek bij ZOB, dat in de strijd om lijfsbehoud goede zaken deed met een zege op VELO. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 1a