WV-HEDW verslikt zich in Kismet

Net als de zaterdagtak was WV-HEDW zondag prima aan het seizoen begonnen. De vier gespeelde duels werden allemaal gewonnen, maar zondag tegen Kismet liep het even anders. In de laatste minuten kreeg de ploeg het deksel op de neus: 1-3.

Kismet is niet de best voetballende ploeg uit de competitie, maar weet wel hoe je resultaten moet boeken, zo liet het ook in Amsterdam zien. De ploeg uit Utrecht creëerde weinig, maar kwam ondanks dat op een 0-1 voorsprong na slecht verdedigen van WV-HEDW. Dat schudde de thuisploeg wat wakker en zo werd het voor rust dan nog wel 1-1. Uit een voorzet van Jesse Coffeng maakte Tom van Riessen de gelijkmaker. Tussendoor had Kismet al de nodige tijd gerekt. De goalie was geblesseerd geraakt maar moest en zou de eerste helft vol maken en deed dat ook, maar werd tussendoor meerdere keren behandeld.

Na rust kwam Kismet wel met een andere doelman het veld op. Maar ook hij werd weinig aan het werk gezet. Lange tijd leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, maar in de slotfase ging het helemaal mis. Kort na elkaar vielen de 1-2 en ook de 1-3.

Het eerste puntverlies dus voor WV-HEDW zondag, dat concurrent TOG ook onderuit zag gaan. En laten die twee ploegen nou net komende week tegenover elkaar staan. Allebei gebrand op revanche.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 4e

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)