Titelstrijd WV-HEDW in optima forma

WV-HEDW wint thriller van Sporting’70

WV-HEDW won maandagmiddag in een bloedstollende ‘finale’ van Sporting’70 met 5-3. Daarmee houden de Amsterdammers zicht op het kampioenschap in de 3e klasse C.

Het was een wedstrijd met alles erop en eraan. Spanning, emotie, prachtige doelpunten en een ontlading die door merg en been ging. De teams gingen gelijkwaardig de strijd aan, met WV-HEDW dat al vroeg op voorsprong kwam. Sporting komt op het scorebord (1-1) maar WV-HEDW liet zich echter niet van de wijs brengen en komt weer op voorsprong door een gegeven strafschop: 2-1. Sporting recht zijn rug en via een vrije trap komt de score weer in evenwicht.

Na rust (2-2) ging het duel verder waar het in de eerste helft gebleven was. Beide teams wilden winnen en dat leverde een spectaculair schouwspel op. WV-HEDW toonde zich uiteindelijk de betere ploeg en won met 5-3.

De overwinning op Sporting’70 was een onvergetelijke middag voor WV-HEDW. De ploeg toonde veerkracht, karakter en strijdlust en liet zien waartoe ze in staat zijn. De supporters gingen uit hun dak en zorgden voor een geweldige sfeer.

De laatste speeldag

Met nog één speeldag te gaan is de spanning in de 3e klasse C te snijden. WV-HEDW staat nu gelijk met Sporting’70, maar heeft een iets minder doelsaldo. Swift, dat op de derde plaats staat, maakt ook nog altijd kans op de titel.

WV-HEDW speelt volgende week de laatste wedstrijd tegen Quick 1890. De Amsterdammers moeten winnen en hopen dat Swift de punten gaat delen met Sporting’70, dat op eigen terrein moet winnen. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zondag 3C

Bron: WV-HEDW/ Onno Swart

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)