WVHEDW presenteert Hans Schakel als nieuwe trainer

Hans Schakel volgt komende zomer Kees Oostermeijer op als trainer van WV-HEDW. De zaterdag eersteklasser maakte dit na de oefenwedstrijd tegen Eemdijk bekend. Schakel is momenteel bezig zijn TC1-diploma te behalen.

“WVHEDW is een geweldige club. Gezellig, een goede jeugdopleiding en een mooi niveau. Ik voel mij hier thuis”, zegt een tevreden Schakel, die eerder als speler en technisch jeugdcoördinator aan de Amsterdammers verbonden was. Ook spelen zijn twee kinderen bij WVHEDW. “Ik ken de cultuur van de club goed. Bovendien heeft mijn verleden bij de jeugd zeker een rol gespeeld in mijn keuze. Het is geweldig om nu terug te zijn en de doorstroming verder te realiseren.”

Hans Schakel (rechts) gaat bij WVHEDW weer samenwerken met Sjaak Tersteeg

De oud-trainer van AMVJ loopt dit seizoen stage bij tweededivisionist FC Lisse voor zijn trainerscursus. Eerder liet hij weten graag weer aan de slag te gaan als hoofdtrainer. “Hans past met zijn recente ervaring als modern opgeleide trainer en zeer brede ervaring als jeugdtrainer en –coördinator perfect in de doelstelling van WV-HEDW om op basis van een goede jeugdopleiding het eerste elftal verder te ontwikkelen tot (minimaal) een stabiele eersteklasser”, luidt de verklaring van de club.

Schakel heeft zijn plannen voor volgend seizoen alvast klaar om die doelen te behalen. “Ik wil een herkenbare speelwijze introduceren met modern en aanvallend voetbal, een intensieve samenwerking met de technische staf en met de spelers waarin veel ruimte is voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. Zo werk ik altijd.”

Foto boven Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)