Home / slideshow / Yordi Teijsse bezorgt AFC zege op ADO ’20

Yordi Teijsse bezorgt AFC zege op ADO ’20

AFC ging woensdag na penalty’s onderuit tegen ODIN’59 op het Gerrit van Hoof memorial toernooi. Dat zorgde ervoor dat zaterdag op de finaledag ADO ’20 de tegenstander was. Er stond een stevige wind, maar toch werd het een vermakelijk duel.

Al vroeg in de wedstrijd creëerde AFC twee goede kansen via Fouad Belarbi, maar tot goals leidde het niet. Ook ADO ’20 kreeg een goede mogelijkheid, maar de bal ging net naast het doel van Patrick Zonneveld. Het was het begin van een sterke fase van de Heemskerkers, maar AFC bleef overeind. Na een klein kwartier kwam AFC op voorsprong dankzij een rake vrije trap van Yordi Teijsse. Vanaf dat moment werd AFC dominanter. De mooiste kans ontstond na een steekbal van Raily Ignacio of Yordi Teijsse, maar laatst genoemde stond net buitenspel.

De tweede helft verliep bijna identiek aan de eerste: ADO ’20 begon sterk en Patrick Zonneveld moest meerdere malen optreden om een goal te voorkomen. AFC had opnieuw even nodig om op stoom te komen, maar na ruim een uur ontstonden er weer kansen. Matthijs Jesse gaf de bal goed voor op Yordi Teijsse, die zijn kopbal van de lijn gehaald zag worden. AFC bleef proberen de voorsprong uit te breiden, maar slaagde daar niet in. Het bleef dus bij een 1-0 zege.

Volgende week oefent AFC voor het laatst, dan tegen Sportlust ’46.

Opstelling AFC: Patrick Zonneveld; Dalian Maatsen, Gevero Markiet, Jonathan Richard en Thomas van den Houten; Milan Hoek (aanvoerder) Kenny Teijsse en Yordi Teijsse; Fouad Belarbi, Raily Ignacio en Melvin Grootfaam.

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend